Moja osnovna ideja glede razporeditve barv. Navdih sem črpala iz tvoje aktivnosti na Fb-ju. V bistvu bi za vsako storitev, ki jo imaš dala v ospredje drugo barvo. Tako, da povsod bi se pojavljale vse barve, ampak bi se razmerja tak malo obrnila glede na to, na katerem mestu spletne strani so. Za Zmajčka je itak zelena v ospredju in točno tisto zeleno bi ven potegnila. Vijolična, ki bo temeljila na logu, poleg tega bom pa poskrbela, da gre odtenek z zeleno, bi bila v ospredju pri Herbalifu. V trgovini bi pa izbrala raje bolj zemeljske (bež, rjave), nevtralne tone, kar v trgovini najbolje deluje, da je pregledno. V trgovini, če se preveč barv pojavlja, običajno ljudi odbije, če so na straneh kot takih so pa barve fuuuul dobrodošle. 

Prosim pokomentiraj tole idejo. Mislim, da bi tako vse skupaj delovalo kot celota, vsak del tvoje ponudbe pa kot nekaj posebnega tudi. 

Naslov 2 ANITA AKAŠA Anita Akaša

Naslov 3 ANITA AKAŠA Anita Akaša

Naslov 4 ANITA AKAŠA Anita Akaša

Tekst Mačka v žaklju MAČKA V ŽAKLJU

Poudarki med besedilom Mačka v žaklju MAČKA V ŽAKLJU

This is the heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Loop meta

Loop meta 49,97 €

To spletno stran ščiti reCAPTCHA in Google Politika zasebnosti ter Pogoji uporabe

This is the heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Random image

Za prikaz nove misli osveži stran in znova stisni oblaček.