Kdo sem?

Moje življenje je obogateno s številnimi (pre)izkušnjami, katere lahko zdaj uporabim za pomoč ljudem. Hvaležna sem za vsa spoznanja, na katera sem naletela na tem življenjskem potovanju. Hvaležna za notranji mir. Za spoštovanje do sebe in drugih. Nekatere stvari, ljudje in dogodki so se v življenju preprosto morali zgoditi, da sem se prebudila in videla stvari, ki jih prej nisem, jih ozavestila, spremenila.

 

KAJ VSE LAHKO DODAM SVOJEMU ŽIVLJENJU, KAR MI BO KREIRALO VEČ?

o-meni-anita-akasa-1

Če pogledam nazaj v moje življenje, bi lahko rekla, da je bilo vse vodeno in namenjeno. Vse si je sledilo po točno določenih korakih. Seveda se takrat ne zavedaš, kajti najrajši bi včasih svoje življenje dal, kar na pavzo. Šla sem čez zelo neprijetne in stresne situacije. Ampak, danes vidim in vem, zakaj je temu bilo tako.

Kot otrok se nisem zavedala svojih energijskih sposobnosti, ker me nihče ni spodbujal in učil v tej smeri. A se sedaj spominjam, da sem že takrat čutila, vedela v sebi določene stvari. 

Moje popotovanje po energijskih svetovih, raziskovanje univerzuma, energij, bitij, se je začelo, ko sem bila psihično popolnoma na dnu.

Verjetno, če se takrat ne bi srečala z energijskimi terapijami, bog ve, če bi bila danes tukaj in vam pisala mojo zgodbo. Hitro je preteklo teh 20 let.

Ne bom hodila v podrobnosti, kajti, ne želim prebujati energij, katere sem ozavestila zakaj so bile, jih prečistila in pustila za seboj. Povedala bom le to, da so moški partnerji s svojimi dajanji (alkohol, nasilje, droge, prevare in laži) pripomogli k temu, da sem danes takšna kot sem.

Iz vsakega pepela sem vstajala še bolj močna, še bolj srčna, še bolj osredotočena, še bolj pozitivna, vsakič sem sijala še močneje in močneje. 

Življenje me je lomilo na vse možne načine, a dokončno nikoli zlomilo. Zagotovo le okrepilo.

V moje življenje je svet alternativnih možnosti vstopil leta 2001. Moj začetek je bil Reiki Mojsterstvo, potem pa si je sledilo; Kundalini reiki, Zlati reiki, Angelska energija, Cat reiki, Reiki Zmajev, Samorogov reiki, Srce Vil, Delfinska trologija, Božja posvetitev, Reiki jutranje rose, Kristalne lobanje, Atlantidski kristal, Zemeljska zvezda, Hooponopono po Morrnah Simeona, Kuthumijevo zdravljenje živali s svetlobo, Munay Ki, Šolanje Bioterapevti, energije Bachove cvetne esence, Kalifornijski cvetovi, Cvetovi Aljaske, Metratronovo odpuščanje, Delavnica RUNE, Access Bars, Accessovi Telesni procesi (MTVSS in točka kreacije, Celični spomin, Korekcija vida, Biomimetična in biomimetrična mimikrija in Povečanje zmožnosti možganov).

2022 sem začela izobraževanje za Bachovega cvetnega terapevta pri Ireni Roglič Kononenko, univ. dipl. psiholog, prof. slov. in nem. 

 

Če si želite sami pomagati, mi lahko preko spodnjega obrazca pišete in lahko se dogovorimo za individualno delavnico. Prejeli boste iniciacijo, navodila, informacije, kako na sebi uporabljati prejete energije.

KOLIKO SI V SVOJEM ŽIVLJENJU ŽELIŠ ODKRITI IN KAJ PRAVZAPRAV SI?

Od leta 2013 pa sem postavljala popolnoma svoj in edinstven sistem, JAZ SEM  PREOBRAZBA ŽIVLJENJA, 12 svetov/12 panteonov. Vodnik, ki te pelje po korakih tvoje preobrazbe.  Te energije sem s seboj prinesla v to življenje, sistem deluje, uspešno sem ga mnoga leta testirala na sebi in ostalih ljudeh.

Na Inštitutu BION, PRIDOBILA CERTIFIKAT (Bio)energijskega delovanja na človeka, številka certifikata N˚ 0506

Leta 2021 je izšla moja Terapevtska pravljica; Zmajček, ki je premagal strah.

Sem certificirana energijska terapevtka, trenerka zdravega načina življenja in licencirana AFP osebna trenerka. Celovito pomagam ljudem do boljše psihofizične pripravljenosti, do več energije in bolj kvalitetnega življenja.

 

Aprila 2022 sem začela pri Savini Atai z 12 mesečno online Šolo s učinkovitim znanjem in prakso globokega razstrupljanja, samozdravilnih veščin, alkimijskega dihanja in neprebojne zaščite, ki aktivira moje sočne hormone, pomladi vsako celico, ter me dvigne in podpre na vseh nivojih. Poleg vsega bogatega znanja, ki nam ga predaja je tudi tečaj Tao joge obraza. 

 

KOLIKO LAHKO OMOGOČIMO SVOJEMU TELESU IN SEBI? KAJ JE ŠE MOGOČE, KAR SI NISMO MOGLI NITI PREDSTAVLJATI?

Z ljubeznijo, Anita Akaša Klančišar, Holistična terapevtka

Anita akasa logo jinjang

AFP osebni trener

Osvojila sem celovito znanje na področju osebnega trenerstva, pridobila praktične in teoretične izkušnje za uspešno delo s strankami, ki želijo preoblikovati telo, izgubiti telesno težo, pridobiti mišično maso ali izboljšati svoje zdravje. Znanje in izkušnje sem želela pridobiti še z večjim  razlogom, kajti želim izvajati tudi delavnice za otroke, kjer bi združili tako telovadbo, kot tudi uporabo terapevtsko – energijske knjige Zmajček, ki je premagal strah. Pomagala bom vzpostaviti ravnovesje v telesu ter umu in podprla pri ohranjanju.
AFP osebni trener 2
bioenergijska delovanja na cloveka 2

INŠTITUT BION Sumarno poročilo o testiranju (bio)energijskega delovanja Anite Klančišar na človeka

Metoda: Meritve fizioloških parametrov na petih prostovoljnih osebah

Pri petih prostovoljnih osebah smo spremljali fiziološke parametre dvakrat po 20 minut: a) med terapevtkinim domnevnim (bio)energijskim delovanjem na daljavo in b) ko ni bilo tovrstnega delovanja (kontrolna meritev). Pri vseh meritvah je bilo izvedeno slepo testiranje, torej prostovoljci niso vedeli kdaj  terapevtka deluje na njihovo biopolje in kdaj ne. Pri prostovoljcih smo spremljali 5  različnih fizioloških parametrov: srčni ritem, prevodnost kože, periferno temperaturo  kože na okončini, mišično aktivnost in dihanje.

Primer rezultatov meritev mišične aktivnosti pri četrti prostovoljni osebi.

Med (bio)energijskim delovanjem je bila mišična aktivnost znatno višja kot v času kontrole, ko na osebo ni nihče deloval.

rezultati meritev bion

Drugi certifikati

Že od leta 2002 pridobivam znanja in veščine iz številnih področij, s katerimi ti lahko pomagam k preobrazbi celotnega življenja. Spodaj so certifikati, ki sem jih že pridobila.

Pomagam ti na poti osebne preobrazbe.

Pošlji mi sporočilo in skupaj bova ugotovila, kako sem ti lahko v kar največji doprinos. 

Random image

Za prikaz nove misli osveži stran in znova stisni oblaček.