Verjamem, da se strinjate z menoj, da ogromno reklam, raznih objavic, kjer vsak ponuja svojo storitev. Kako izgubiti maščobe, kako se otresti nekaj odvečnih kilogramov, kako telovaditi, kaj jesti in česa se izogibati, …lahko bi naštevala še dolgo, kajne? 

Si, kdaj pomislil/a, kaj pa, če se tvoje TELO ŽE ZAVEDA, kaj potrebuje, da bi dobro delovalo? V rubriki Prehransko svetovanje in zdrav način življenja sem dodala tudi energijsko plat, kjer se naučiš prisluhniti svojem telesu. 

Pogosto se mi zdi, kot da se vsi sučejo v nekem krogu. Kaj je dobro in kaj delajo zopet narobe? Ne misli, da je s teboj nekaj narobe. Drugi nam skušajo dopovedati, kaj naj bi telo moralo jesti, kako in koliko bi se moglo gibati. Drugim dovolimo, da za naše telo pripravijo včasih tudi “brutalne” treninge, mogoče diete,…Zakaj? Zakaj ne bi prisluhnil/a svojemu telesu. Sama delujem že vrsto let na takšen lahkoten način, združujem vse v ravnovesje. 

Sem mnenja, da se je potrebno naučiti poslušati naše telo, ja tudi midva z Jašo sva dodala v najin začetek dneva, zajtrk s HRANLJIVIMI SESTAVINAMI. Nisva pa se odločila za ekstreme. Poleg tega pa se zavedam, da naša telesa potrebujejo tudi ZDRAVE maščobe. Naj bo TVOJE zdravje na prvem mestu. 

Kaj, če bi svojemu telesu vsak dan postavljali vprašanja in se pogovarjali z njim?

Telo, kaj si želiš danes jesti?

Kaj bo danes doprinos mojemu telesu?

Telo, kakšno gibanje ti bo danes v doprinos?

Telo, kaj bi bilo potrebno, da imava skupaj več energije?

Telo, kakšno si želiš biti?

Telo, kako lahko na najbolj lahkoten način odstraniš iz sebe vse, kar ti ni v doprinos?

Pridruži se mi v kreiranju lahkotnosti s tvojim telesom. 

TVOJE TELO SE BO NA NAJBOLJ LAHKOTEN IN ČAROBEN NAČIN ZAČELO ODZIVATI.  

Hvala, ker prebereš. Akaša 

Random image

Za prikaz nove misli osveži stran in znova stisni oblaček.