Izbiram zdrav in lahkoten način življenja

prehransko svetovanje in zdrav nacin zivljenja mobile

Vedno poslušaj svoje telo in delaj tisto, kar je najboljše zate. 

Kako lahko zdaj informiramo svoje telo na totalno lahkotnost, zdravje, nežnost, skrbnost, kar je lahko?  

Kako bi se rad/a počutil/a v svojem telesu in kaj lahko danes storiš za svoje telo?

V programu, ki je pred teboj bomo skupaj preoblikovali telo. Energija, ki bo stekla skozi bo obnavljala vse celice, organe in jih aktivirala, spodbudila in ponovno zbudila. Aktivirali bomo živčni sistem, sistem regeneracije. Upočasnili staranje.  

Z AKAŠO DO PONOVNEGA RAVNOVESJA TELESA, UMA IN DUHA

Vedno poslušaj svoje telo in delaj tisto, kar je najboljše zate. 

Kako lahko zdaj informiramo svoje telo na totalno lahkotnost, zdravje, nežnost, skrbnost, kar je lahko?  

Kako bi se rad/a počutil/a v svojem telesu in kaj lahko danes storiš za svoje telo?

V programu, ki je pred teboj bomo skupaj preoblikovali telo. Energija, ki bo stekla skozi bo obnavljala vse celice, organe in jih aktivirala, spodbudila in ponovno zbudila. Aktivirali bomo živčni sistem, sistem regeneracije. Upočasnili staranje.  

Z AKAŠO DO PONOVNEGA RAVNOVESJA TELESA, UMA IN DUHA

Na podlagi svojih dolgoletnih izkušenj sem oblikovala program, zame idealna kombinacija. Ponovna vzpostavitev ravnovesja.

Preizkusi, mogoče pa bo delovalo tudi zate. Nimam rada diet, nikoli nisem posegala po njih, nihče od nas pa tudi ne mara odrekanja hrani.

Sama sem spoznala, kako pomembna je redna prehrana, pomeni 4-5 obrokov dnevno, aktiviraš metabolizem. Ne pozabimo še na tekočino, ki je zelo pomembna. Voda pomaga ohraniti normalne črevesne funkcije, pomaga poživiti mišice, pitje vode ohranja ravnotežje telesnih tekočin. Voda pomaga nadzorovati kalorije in pomaga ohraniti lep videz kože. Pomaga ledvicam. 

Kaj bi bilo potrebno, da bi se postavila zase, da bi pogledala vase?

Sama sem ugotovila, da imam več energije, uredila se mi je prebava, s katero sem imela nenormalne težave, napihnjenosti nisem imela več, migrene so izzvenele, krvni sladkor se je uravnal. Zame je bilo to dovolj. Rekla sem si:

“To je to, kar si iskala. Vse se je začelo dopolnjevati.”

Našla sem celoto, ravnovesje. Odločila sem se, da celovito pomagam tudi drugim ljudem kot wellness svetovalka.

Zaključila sem šolanje in pridobila licenco AFP za osebno trenerko.

Zdaj pomagam ljudem do boljše psihofizične pripravljenosti in uravnotežene prehrane. S tem pa do več energije, lepšega in bolj kvalitetnega življenja.

Kaj vse je še mogoče zame?

Logo Anita Akasa Jin jang

“Kaj, če bi resnično izbirali svoje življenje?

prehransko-svetovanje-in-zdrav-nacin-zivljenja-anita-akasa

Čisto spodaj je vprašalnik, ki te lahko pripelje do srečne tebe

Imam načrt, ki ti bo pomagal do boljšega počutja, več energije, skupaj bova izbrali pravi program in terapijo, da se boš zopet počutila dobro v svojem telesu ali pa še boljše kot sedaj. Brez odrekanj hrani, s preprostimi recepti, brez diet. Po sistemu, ki je primeren za prav vsakega, moške in tudi za otroke.

S terapijami bomo spuščali, razstrupljali, odpuščali stare vzorce, zastale energije. Vse, kar nas krči, kar nas omejuje in nam jemlje energijo. 

Kakšno prihodnost smo zmožni ustvariti, če smo se voljni sprehoditi skozi vso neudobje v svojem življenju?

Verjemi, da zmoreš vse!

Oblikovala sem program na podlagi svojih izkušenj in vsega, kar že deluje. Združila sem hranljiv zajtrk in zelo učinkovite energijske tretmaje, ter pohode v naravo.

OSEBNA RAST je velik doprinos k ravnovesju telesa.

Vprašajte se, kako zdravi želite biti?

Pridruži se ogromni skupnosti ljudi, ki se v svoji koži počutijo udobno, svobodno in vedo, da zanje ni omejitev, saj zmorejo prav vse, kar si zadajo.

 

Če se ne želiš izpostavljati, lahko delamo tudi 1:1. Na voljo imaš spodnje možnosti, lahko izbereš samo ZAJTRKE IN DETOX ČAJČEK, če ti čas ne dopušča. Izpolni spodnji vprašalnik.  

Logo Anita Akasa Jin jang

Načrt tvoje preobrazbe sem razdelila na 3 enakovredne dele

0%
Uravnotežena prehrana

V skladu z več kot štirideset let uveljavljenim in dokazanim sistemom uravnotežene prehrane, ki jo nadzira več kot 300 svetovno priznanih znanstvenikov in zdravnikov, med katerimi je tudi Nobelov nagrajenec, te vodim do tvojega boljšega fizičnega, psihičnega počutja in zvišanje nivoja energije.

Priporočam, da preizkusiš HRANLJIV ZAJTRK (izbiraš med več okusi).

Zajtrk oskrbi telo z energijo, ki jo potrebuje za čim boljši začetek dneva. Redno uživanje hranljivega zajtrka pomeni, bolj uravnoteženo prehrano, dnevno boste zaužili pet obrokov sadja in zelenjave, vnesli v telo dovolj vitaminov (25) in mineralov. 

 

DAJTE SI PRILOŽNOST IN PREIZKUSITE 21 DNI. 

Tedenski jedilniki in live kuhinja

V Facebook zaprti skupini vsak teden prejmeš tedenski jedilnik. Tako boš lažje sledila zastavljenemu načrtu in ti med tvojim natrpanim urnikom ne bo več potrebno razmišljati, kaj kuhati. Vsak teden bo v Facebook skupini tudi live video. V ŽIVO bomo kuhali; pekli bomo pecivo, kuhali kosila in spoznavali trike za ohranjanje telesne teže.

Mesečna knjižica receptov in napotkov

V FB skupini bo vsak mesec tudi nova knjižica z novimi idejami za popoldanske malice, kosila, sladice in ostali napotki, razpredelnica za meritve, prehrano, ...

Vodene skupinske vadbe

Vsak ponedeljek in četrtek bomo ob 20:30 uri v zaprti skupini imeli vadbe v živo. Spremljaš jo iz udobja svojega doma, lahko pogledaš tudi za nazaj, saj posnetek ostane v skupini.

Jutranje vadbe za prebujanje telesa

Če boš želel/a se boš lahko z 10-minutno jutranjo vadbo prebudil/a, razgibal/a. Svoje telo in um pripravil/a na vse izzive, ki te čakajo tekom dneva. Zaključile/i jo bomo s pet minutno terapevtsko meditacijo.

0%
Podpora in motivacija

Včasih tako velika sprememba v življenju ni tako preprost korak, zato te spremljam in ti pomagam pri izboljšanju prehranjevalnih navad in odločanju o zdravih izbirah. To je proces, ki terja svoj čas in motivacijo. Načrt je prilagojen tebi, tvojim željam, zdravstvenemu stanju, tako, da bo tvoja pot do zastavljenih ciljev veliko lažja, kot, če na tej poti ostaneš sam-a. 

Vedno te spodbujala in motivirala, da boš vztrajala na poti svoje spremembe. Znotraj skupine boš v varni skupnosti enako mislečih ljudi z enakimi izzivi.

Vodena meditacija s podporo energij

Meditacija/energijska terapija bo on line. Ob prijetni glasbi in podpori energij te bom vodila skozi sproščanje telesa z namenom ojačanja in stabiliziranja energij, da se boš lažje spopadal/a z vsakodnevnim stresom, delom, situacijami, strahom, dvomi. Meditacija bo 2x mesečno.

Naučila se boš biti trden steber, ki je neomajen, stabilen, hkrati sočuten in srčen, ko je potrebno oddajati pozitivno energijo naprej. RAVNOVESJE.

Pohodi v naravo in zvok svetih piščali

Ste vedeli, da že sam vonj gozda močno vpliva na naše zdravje in čustva? Ko se sprehajamo po gozdu, lahko ponovno vzpostavimo stik s samim seboj. Lažje ugotovimo, kaj nas muči in kaj si želimo. V nas se obudijo občutki spoštovanja in hvaležnosti. Gozdovi nam lahko dajejo in povrnejo občutek povezanosti z Zemljo in življenjem. Številne študije (in verjetno tudi vaše lastne izkušnje) so pokazale, da sprehodi skozi gozdove pomembno vplivajo na stanje našega telesa, uma in duha. S seboj bom imela tudi moje svete piščali. Ena glavnih zakonitosti zvočne terapije je spoznanje o tem, kako različne frekvence različno delujejo na celice človeškega telesa. Med znanimi je frekvenca 432 Hz, ki je vesoljna frekvenca srca, luči, ljubezni in jo oddajajo moje piščali. Glasba ima neposreden dostop do človekovega čustvenega in podzavestnega sveta.Pohod v naravo bo 1x mesečno.

Energijski tretma - holistični pristop

V mesečnem paketu boš imela vključeni dve energijski seansi v živo. Sama lahko iz lastnih izkušenj povem, kako hitrejši in še veliko večji napredek, ter spremembo sem opazila, ko sem si poleg treninga, uravnotežene prehrane izvajala še terapije. Mišična masa se je hitreje povečevala, maščobo sem hitreje izgubila, koža je postajala lepša, nivo energije se je dvignil.

Kaj če bi zaživeli drugačno resničnost skupaj s svojim telesom?

KAKŠNI TERAPIJI BOM IZVEDLA NA TVOJEM TELESU:

Prva je MTVSS™ (Sistem molekularnega terminalnega valentnega prenavljanja) je eden najstarejših in najbolj dinamičnih telesnih procesov Access Consciousness-a, ki je skupek okoli tridesetih različnih energij, in omogočajo, da vaše telo začne ponovno delovati na način, kot je bilo ustvarjeno. Vse to aktiviramo v vašem telesu. Veliko praktikov uporablja MTVSS™ za ustavljanje in spremembo težkih stanj v telesu, kot so npr. različne oblike raka, artritisi, športne poškodbe in za izboljšanje imunskega sistema, lajšanje bolečin, ...

Načeloma se našemu telesu struktura celic obnovi vsakih 8 let, če pa MTVSS™ na telesu izvajamo 20 – 30 krat, se celotna struktura telesa v tem obdobju spremeni.MTVSS dokazano pomaga odpraviti težave z: metabolizem in nivo celičnega, metabolizma, centralno živčni sistem, respiratorni sistem, prebavni sistem, črevesje, dermalne težave, okostje, limfni sistem, hormonski sistem, reproduktivni sistem.

Drugi proces je CELIČNI SPOMIN, ki kot energijski proces pospeši samo zdravljenje telesa oz. celic. Ta proces briše spomin na šok ali travmo, v katero so se celice ujele oz. zaklenile. Zmanjša pa tudi obseg zabrazgotinjenega tkiva na telesu. Je telesni energijski proces, kateri odklepa blokirane celice, ki so šle čez katerokoli travmo v obliki poškodbe ali kakršnegakoli drugega šoka, ki so ga doživele. Ta proces celico zopet odklene in jo postavi v svoje prvotno stanje. S tem se travmatični spomin celice izniči. Tako lahko celica zadiha svobodno in deluje na svoj prvoten, zdrav način tako kot mora.

Procesa sta izjemno močna tako na živalih kot na ljudeh.

Si tudi ti želiš preobrazbe?

Naredi prvi korak in izpolni spodnji obrazec. Na podlagi tvojih odgovorov ti bom pripravila načrt aktivnosti, s katerimi boš dosegla točno tako preobrazbo, kot si je sama želiš!


Preobrazbe

Random image

Za prikaz nove misli osveži stran in znova stisni oblaček.