Individualno svetovanje

Si pripravljen/a, na nekaj lahkotnejšega, prijaznejšega? Povabim te na več veselja s tvojim telesom, več lahkotnosti in notranjega miru.

Individualno svetovanje

Si pripravljen/a, na nekaj lahkotnejšega, prijaznejšega? Povabim te na več veselja s tvojim telesom, več lahkotnosti in notranjega miru.

Se zavedaš, da sam/a izbiraš?

Ja, imaš izbiro!

Kaj, če bi namesto – reševalci problemov postali, zbiralci možnosti?

Si želiš izražati več sebe, se odpreti vsemu obilju, ki ti pripada? Si želiš več svobode in sproščenosti v svojem  življenju?

Želim te podpreti na tvoji poti, ti pokazati smer. Skupaj izberemo terapijo, ki bo v tistem trenutku najbolj vibrirala s teboj, te najbolj podprla in opolnomočila.

anita akasa divider noviznak

Izberiva pristop, ki te bo v tem trenutku kar najbolje podprl

IMG 20220919 085030 1024 x 768 pixel

Holistični pristop – tretma, ki ti bo v velik doprinos

IMG 20220919 085030 1024 x 768 pixel
Celostno se posvetimo telesu, umu in prisluhnemo tvoji duši. Sama intuitivno uporabim tehnike in jih združujem. Pokazalo se je za zelo učinkovito.

Proces MTVSS™ (Sistem molekularnega terminalnega valentnega prenavljanja) je eden najstarejših in najbolj dinamičnih telesnih procesov Access Consciousness-a. Je skupek okoli tridesetih različnih energij, in omogočajo, da vaše telo začne ponovno delovati na način, kot je bilo ustvarjeno. Vse to aktiviramo v vašem telesu. Veliko praktikov uporablja MTVSS™ za ustavljanje in spremembo težkih stanj v telesu, kot so npr. različne oblike raka, artritisi, športne poškodbe in za izboljšanje imunskega sistema, lajšanje bolečin, … Načeloma se našemu telesu struktura celic obnovi vsakih 8 let, če pa MTVSS™ na telesu izvajamo 20 – 30 krat, se celotna struktura telesa v tem obdobju spremeni. MTVSS je oblikovan tako, da izniči proces spreminjanja vezljivosti molekularne strukture telesa, ki povzroča razpadanje in degeneracijo. MTVSS dokazano pomaga odpraviti težave z: metabolizem in nivo celičnega metabolizma, centralno živčni sistem, respiratorni sistem, prebavni sistem, črevesje, dermalne težave, okostje, limfni sistem, hormonski sistem, reproduktivni sistem. 

Cena enega tretmaja: 65 € (cena s popustom za redne stranke je 50 €, traja od 60 – 90 min) Procesi delujejo energijsko, izvajajo se z dotikom in skozi oblačila. 

Proces CELIČNI SPOMIN, ki kot energijski proces pospeši samo zdravljenje telesa oz. celic. Ta proces briše spomin na šok ali travmo, v katero so se celice ujele oz. zaklenile. Zmanjša pa tudi obseg zabrazgotinjenega tkiva na telesu. Je telesni energijski proces, kateri odklepa blokirane celice, ki so šle čez katerokoli travmo v obliki poškodbe ali kakršnegakoli drugega šoka, ki so ga doživele. Ta proces celico zopet odklene in jo postavi v svoje prvotno stanje. S tem se travmatični spomin celice izniči. Tako lahko celica zadiha svobodno in deluje na svoj prvoten, zdrav način tako kot mora. Ljudje so z njim odpravili brazgotine od šivov, poškodb, modrice, večje rane na koži, posledice ureznin, alergij, in ostale oblike nepravilnosti na povrhnjici kože. Kaj če lahko resnično spremenite vsako molekulo, ki gradi vaše telo? Telesni procesi Access Consciousnessa so zasnovani tako, da vašemu telesu omogočajo, da se sprosti, prejme in opusti nakopičen stres na psiho-fizičnih ravneh. Hkrati vam pomagajo obnoviti in ponovno aktivirati vaše lastne potlačene kapacitete za zdravljenje in spreminjanje.

Cena enega tretmaja: 65 € (cena s popustom za redne stranke je 50 €, traja 60 min)

Proces ODSTRANJEVANJE  BIOMIMETIČNE IN BIOMIMETRIČNE MIMIKRIJE TELES, ŽIVLJENJSKIH POTI  TER RESNIČNOSTI DRUGIH LJUDI
Odstranjevanje biomimetične mimikrije iz telesa in iz celega življenja ti omogoči več sebe, več svobode in lahkotnosti. S procesom biomimetična & biomimetrična mimikrija vse, kar smo zaklenili v svoje telo in življenje od drugih, izkoreninimo. To nam da prostor naše edinstvenosti, kreiranja telesa in življenja na svojstven način. Največ smo v svojem življenju posnemali svoje starše. Razvijemo podobno telo, podobne navade, načine gibanja in poglede na življenje. Potem posnemamo vse ljudi v svoji okolici, sorodnike, druge otroke, risane junake. Kasneje svoje partnerje, učitelje, sošolce, sodelavce. Vseskozi se prilagajamo svetu in smo s tem vedno bolj podobni ljudem okrog nas. Vse to je zelo daleč od tega, da živimo sebe, svojo lahkotnost s svojim telesom in da kreiramo v svojem življenju čisto nekaj novega, samo našega in živimo svoje neskončne možnosti, ter neskončne možnosti svojega telesa.

Dodala bom tudi proces POVEČANJE ZMOŽNOSTI MOŽGANOV, Saj jih uporabljamo le 10%. In koliko smo v svetu ustvarili s tem procentom! S tem procesom se bomo ravno tako odprli neskončnim možnostim, ki jih lahko skupaj z našimi telesi izkušamo v tem življenju.

Cena enega tretmaja: 70€ (cena s popustom za redne stranke je 55 €, traja od 60 – 90 min)

Proces KOREKCIJA VIDA
Proces hkrati deluje na celotno življenje. Z njim se odpiramo za več jasnosti na vseh področjih. S tem procesom energijsko vplivamo na fizično izboljšanje vida in zdravje oči. Z njim lahko izničimo tudi travme, ki so jih doživele oči zaradi npr. izpostavljenosti močni svetlobi reflektorjev. S tem procesom aktiviramo kar 15 zdravilnih energij, ki vplivajo na vaše oči in sinuse. Izničimo prepričanja v zvezi s staranjem, vidom in tem, kaj je mogoče in kaj ne za vas in vaš vid. Proces odlično vpliva tudi na živali in otroke. Pomaga pri vseh težavah z očmi in spreminja molekularno strukturo poškodovanih delov. Prav tako lahko pomaga pri težavah s sinusi. Telesni proces od Access Consciousness® je popolnoma sproščujoč in čisto naraven, brez kakršnih koli posegov v telo, brez operacij, rezov, bolečin in podobno. Stranke opažajo: zmanjšanje gubic okrog oči, izboljšanje splošnega počutja, drugačen pogled na situacije, med njim opustite nakopičen psiho – fizični stres. Aktivirajo se samozdravilne sposobnosti vašega telesa.

–  Si želite izboljšati vid, brez nošenja očal, leč? Ali celo operacij?

  Ste opazili, da Vam mali vzorci in slike na računalniških ekranih in telefonih povzročajo težave?

 Imate pogosto utrujene, skeleče, srbeče oči in zaradi tega posledično tudi glavobole?

–  Ste na očeh doživeli kakršnokoli travmo ali vas moti določena svetloba? Morda težje vidite ponoči?Cena enega tretmaja: 50 € (cena s popustom za redne stranke je 40€, traja 60min) Dobrodošli. Kaj vse je še mogoče? Tretmaji so izjemno močni.

Energijska terapija na daljavo

energijska-terapija-na-daljavo-anita-akasa

Terapija poteka v udobju tvojega doma, predhodno imava razgovor in se dogovoriva za termin. Ob dogovorjenem času, se udobno namestiš jaz pa izvedem energijsko zdravljenje.

Energijsko zdravljenje na daljavo ima popolnoma enak učinek kot v živo. 

Terapija je sproščujoča, sprostijo se blokade, ublažijo bolečine, celostni pristop. Namen vsake terapije je ponovna vzpostavitev ravnovesja. 

Učinek je odvisen in vsakega posameznika, ter tudi količine terapij. 

Cena tretmaja je 40,00€ (traja 30min)

Izpolni spodnji obrazec in povprašaj za svoj termin.  

energijska-terapija-na-daljavo-anita-akasa
access-consciousness-access-bars-terapije-anita-akasa

Access Bars

access-consciousness-access-bars-terapije-anita-akasa

Access Bars® je nežna tehnika, kjer ti z dotikom 32 točk na glavi, možgani po 15 minutah tretmaja preidejo v theta stanje, ki je stanje globoke relaksacije in aktivira samozdravljenje telesa, ter odpira prostor zavedanja v našem življenju. Zgodi se razelektritev in na ta način se sprostijo vse energije, ki so ujete v možganih in telesu.

Počistila bova omejujoča prepričanja našega uma, negativna čustva, podzavestne vzorce in povzete avtomatizme na lahkoten in sproščujoč način. 

Ljudje po terapiji poročajo o: Odstranitvi določenih vzrorcev obnašanja, izboljšanju anksioznih in depresivnih stanj, povečanju občutka miru in sreče, manj stresa in travm, več zbranosti, jasnosti, manj negativnih reakcij na neprijetne situacije, več umirjenosti, sproščenosti in boljšem spancu, manj bolečin, …

Cena tretmaja je 60,00 € (traja med 60-75min)

Lahko se odločiš za tretma, ki vključuje svetovalni pogovor in terapijo. Cena je 100,00 € (traja 120min)

Popust za redne stranke, paketi ugodnosti.

anita akasa divider noviznak

~»• Ne kaj vidiš, ampak kako vidiš.

Ne kaj slišiš, ampak kako slišiš.

Ne kaj čutiš, ampak kako čutiš. •«~

Prijavi se na brezplačni uvodni pogovor

Spregovorila bova o tvojih največjih izzivih v tem trenutku in kako ti lahko jaz pomagam pri spopadanju z njimi. 


Random image

Za prikaz nove misli osveži stran in znova stisni oblaček.