Zmajček, ki je premagal strah

Zmajček, ki je premagal strah je energijsko – terapevtska pravljica, ki pomaga tebi in tvoji družini vlivati upanje takrat, ko je najbolj hudo, najtežje. Takrat, ko sije sonce, in tudi takrat, ko je nebo oblačno, megleno in ne vidiš ničesar pred seboj.

20,00 

Opis

Spoznaj knjigico in njeno delovanje

Skozi zgodbico, ki jo boste prebirali, boste spoznali, skozi kakšno preizkušnjo je moral mali Zmajček, da je spoznal vrednote in blagoslov življenja. Kako živeti vsak dan in se ne ozirati v preteklost. Sploh je nepotrebno in nepomembno izgubljati samega sebe v preteklosti. Ni je več. Si pa zapomnimo, kaj dobrega smo se naučili, na kaj nas je življenje opomnilo, nam pomagalo, da kaj spremenimo na boljše. Hvaležen je za življenje. Velikokrat pozabljamo, kako dragoceno je in ga jemljemo preveč samoumevno.

Knjigica je nastala na podlagi lastne izkušnje. Veliko zgodb je že bilo povedanih in slišanih, češ da so trpljenje, žalost, bolečina in bolezen pripomogli ter vplivali na to, da se človek spremeni, da začne imeti rad življenje in kako končno pride do spoznanja, kako malo je potrebno, da vdihne življenje s polnim zavedanjem.

Nič kolikokrat smo se vsak zase spraševali: »Zakaj jaz?« Hkrati pa smo se zavedali, da ima vesolje svoje načrte z nami. Vsak dan znova smo zbrali moči, pogum, zaupanje in se borili dalje. Ni bilo lahko, še zdaleč ne, a se je splačalo.

Danes sem hvaležna za vsa spoznanja, na katera sem naletela na tem popotovanju v spoznavanju same sebe. Hvaležna sem za notranji mir v sebi. Za spoštovanje same sebe in vseh drugih.

Včasih se nekatere stvari, ljudje ali dogodki v življenju preprosto morajo zgoditi, da se prebudiš, da vidiš stvari, ki jih prej nisi videl, jih ozavestiš, spremeniš ali pa popolnoma drugače odreagiraš.

Želimo si, da ta knjižica, ki je več kot le pravljica, več kot le zanimiva zgodba, pomaga tudi tebi in tvoji družini vlivati upanje takrat, ko je najbolj hudo, najtežje. Takrat, ko sije sonce, in tudi takrat, ko je nebo oblačno, megleno in ne vidiš ničesar pred seboj. Naj ti bosta pozitivna podpora in svetlo sonce, ki na koncu vedno posije, v podporo skozi popotovanje do tvoje zmage.

Zapomni si, sonce bo tako močno sijalo, kot si boš le želel/želela sam/sama zasijati. Od tebe je odvisno.

Močan, močna si bolj, kot si sploh upaš pomisliti ali sanjati.

TI Zmoreš VSE.  

Random image

Za prikaz nove misli osveži stran in znova stisni oblaček.