LABRADORIT rastlinski panteon

Talisman z vibracijo Rastlinskega Panteona ti bo pomagal dostopati do življenjske energije, katera ti bo pomagala do boljšega fizičnega počutja, odpravila marsikatero težavo na telesu, celila fizične in čustvene rane, energijske blokade, bolečine, pospešila okrevanja. Telo bo dobilo točno tisto podporo, ki jo v tistem trenutku najbolj potrebuje, da bo zadovoljno. Naučil se boš poslušati svoje telo, skupaj bosta zacelila stare rane. Mati narava ti nudi vse, kar potrebuješ, da se počutiš res dobro, naučil se boš vztrajnosti, potrpežljivosti, ljubezni. Popoln razcvet.

77,00 

Ni na zalogi

Opis

LABRADORIT je v vsakem pomenu magični kamen, kristal vračev in vedežev, zdravilcev in vseh, ki potujejo in sprejemajo vesoljno znanje in napotke. LABRADORIT je najmočnejši zaščitnik v svetu mineralov, ki ustvari zaščitno moč cele avre in okrepi vse naravne energije od znotraj. Odpira vrata duši za potek zdravilnih procesov v telesu. Labradorit prinaša ljubeče razumevanje in komunikacijo. Je duhovni učitelj, ki nas vodi in krepi moč ljubezni. Spremeni nam življenje, saj prizemljuje duhovne energije v fizično telo. Je čudovit sopotnik v obdobju sprememb, saj daje moč in vztrajnost. Krepi psihične sposobnosti in intuicijo, zaupanje vase, ter obuja pozabljene spomine. Je kristal ezoteričnega znanja in nas zato lahko odvede v druge dimenzije ter pretekla življenja.

Prinaša poslovni uspeh in spreminja življenje na boljše. Nudi nam dobro voljo in notranji mir. Prinaša na površje sporočila iz podzavesti in olajša njihovo razumevanje. Odvrača strahove in občutke negotovosti, spodbuja domišljijo in umirja hiperaktiven um. Labradorit poveča moč volje in občutek notranje vrednosti. Labradorit je eden najboljših kamnov za tiste, ki se bojujejo s katero koli vrsto zasvojenosti ali za prekinitev nezdravih razvad. (vir opisa Lapis) 

Glina čebeljega voska, Labradorit, vrvica.

Random image

Za prikaz nove misli osveži stran in znova stisni oblaček.