LABRADORIT Jing&jang harmonija

Z njim boš našel pravo vlogo, uravnotežil energiji jing&jang. Znotraj tebe bo začel spajati tvojo moško in žensko energijo. To bo prineslo dolgo iskano ravnotežje, kajti ti dve sili morata biti združeni v harmonično celoto. Zaupaj. Ob pravem času bodo sadovi notranjega dela postali jasno vidni v tvojem vedenju in čutenju.

77,00 

Ni na zalogi

Opis

LABRADORIT je magični kamen, kristal vračev in vedežev, zdravilcev in vseh, ki potujejo in sprejemajo vesoljno znanje in napotke. LABRADORIT je najmočnejši zaščitnik v svetu mineralov, ki ustvari zaščitno moč cele avre in okrepi vse naravne energije od znotraj. Odpira vrata duši za potek zdravilnih procesov v telesu. Labradorit prinaša ljubeče razumevanje in komunikacijo. Je duhovni učitelj, ki nas vodi in krepi moč ljubezni. Spremeni nam življenje, saj prizemljuje duhovne energije v fizično telo. Je čudovit sopotnik v obdobju sprememb, saj daje moč in vztrajnost. Krepi psihične sposobnosti in intuicijo, zaupanje vase, ter obuja pozabljene spomine. Je kristal ezoteričnega znanja in nas zato lahko odvede v druge dimenzije ter pretekla življenja.

Prinaša poslovni uspeh in spreminja življenje na boljše. Nudi nam dobro voljo in notranji mir. Prinaša na površje sporočila iz podzavesti in olajša njihovo razumevanje. Odvrača strahove in občutke negotovosti, spodbuja domišljijo in umirja hiperaktiven um. Labradorit poveča moč volje in občutek notranje vrednosti. Labradorit je eden najboljših kamnov za tiste, ki se bojujejo s katero koli vrsto zasvojenosti ali za prekinitev nezdravih razvad.

Glina čebeljega voska, Labradorit, vrvica.

Random image

Za prikaz nove misli osveži stran in znova stisni oblaček.