DUŠNI ŽAD

Žad je kristal vizije in sanj. Simbol čistosti in spokoja, prinaša harmonijo, srečo in iskreno prijateljstvo. Nosimo ga ob sebi za zaščito pred zlom in negativnimi energijami. Žad pomaga pri manifestaciji vaših vizij in ciljev. Nekateri mu pravijo tudi kristal večne mladosti. Mnoge kulture verjamejo, da žad prinaša bogastvo.

Žad blagodejno vpliva na celoten živčni sistem, zmanjšuje stres in blaži občutek žalosti. Ugodno vpliva na ledvice, infekcije mehurja in prebavo. Žad odstranjuje toksine iz telesa in blaži mišične krče. Omogoča lažji spanec in odganja nočne more.

58,00 

Ni na zalogi

Opis

Po kitajski tradiciji žad simbolizira pet vrlin človeštva: modrost, sočutje, pravičnost, skromnost in pogum. Simbole za teh pet vrlin so pogosto vklesavali v kristale žada. Maori (domorodno ljudstvo Nove Zelandije) so častili žad kot kristal moči.

Vpliv na čakre

Žad vpliva na mentalno, čustveno in fizično telo. Ko vsa delujejo v harmoniji in ravnovesju, je naše ravnanje v skladu z našimi resničnimi potrebami. Počutimo se uravnovešeni in prizemljeni. Lažje uresničimo svoje cilje in želje.

AAA kvalitete, imenovan tudi »cesarski žad,« je najdragocenejša vrsta žada.
Ročno delo, energijski nakit, glina čebeljega voska.

Zraven prejmete tudi certifikat o energijskem vplivu na človekovo biopolje.

Random image

Za prikaz nove misli osveži stran in znova stisni oblaček.